Kayıp çocuk ölü bulundu!

Suphan Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan Cemil İlter'den, geçen pazartesi sabahı evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Bir süre çocuklarını arayan aile, bir sonuç alamayınca polise kayıp başvurusu yaptı. Bir haftadır her yerde aranan C

Kayıp çocuk ölü bulundu!

Suphan Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan Cemil İlter'den, geçen pazartesi sabahı evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Bir süre çocuklarını arayan aile, bir sonuç alamayınca polise kayıp başvurusu yaptı. Bir haftadır her yerde aranan Cemil İlter'in cesedi, dün akşam saatlerinde Van- Edremit karayolu kenarında boş bir arazide vatandaşlar tarafından bulundu. Vatandaşların haber vermesi üzerine polis, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İlter'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Çocuklarının cesedinin bulunduğunu duyan aile de olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren baba, polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

İlter'in nasıl öldüğü yönünde bir açıklama yapılmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler