Kaybolan kız Facebook'la bulundu

35 gün önce kaybolan ve ailesinin her yerde aradığı 14 yaşındaki Ç.S.'nin izini süren Ordu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, kayıp kızın izine Facebook'ta rastladı. Ç.S.'nin Facebook'taki yazışma ve arkadaşlarından yola çıkan polis, kayıp kızın önc

Kaybolan kız Facebook'la bulundu

35 gün önce kaybolan ve ailesinin her yerde aradığı 14 yaşındaki Ç.S.'nin izini süren Ordu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, kayıp kızın izine Facebook'ta rastladı.

Ç.S.'nin Facebook'taki yazışma ve arkadaşlarından yola çıkan polis, kayıp kızın önce Erzurum'a gittiği, daha sonra Ordu'ya döndüğünü belirledi. Ç.S.'nin Ordu'da 24 yaşındaki U.Y. adlı bir kişinin evinde kaldığını belirleyen polis, gece yarısı yaptığı aramada kayıp kıza ulaştı.

U.Y., küçük yaştaki kızı alıkoyma suçundan tutuklanırken, Ç.S., kendisine sokaklarda mendil sattırdığı iddia edilen ailesiyle sorun yaşadığı gerekçesiyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edilerek 'devlet korumasına' alındı.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam