Kaybolan 4 çocukta flaş gelişme!

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Abdulkadir (7) ve Mehmet Ali Doğan (8) isimli kardeşler, aynı mahallede oturan ve akrabaları olan Fatma Nur (5) Naz İspenoğlu (6) isimli kardeşlerle oynamaya gitti.Evlerinin önünde oynayan çocuklar bir anda ortadan

Kaybolan 4 çocukta flaş gelişme!

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Abdulkadir (7) ve Mehmet Ali Doğan (8) isimli kardeşler, aynı mahallede oturan ve akrabaları olan Fatma Nur (5) Naz İspenoğlu (6) isimli kardeşlerle oynamaya gitti.

Evlerinin önünde oynayan çocuklar bir anda ortadan kayboldu. Çocukların kaybolduğunu fark eden aileleri, durumu hemen polise bildirdi. Çocukları arama çalışmalarına mahalle sakinleri de katıldı.

Kaybolan Abdulkadir ve Mehmet Ali Doğan isimli kardeşlerin annesi Hemit Doğan, "Saat 14.00'den beri kayıplar. Komşularla her tarafa baktık bulamadık. Polise haber verdik. Polis de arıyor. Daha önce hiç böyle yapmazlardı" dedi.

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde kaybolan 4 çocuk, akşam saatlerinde polis tarafından kaldırımda yürürken bulundu.

Dervişpaşa Mahallesi 474. Sokak'ta bulunan evlerinin önünde oynayan Abdulkadir Doğan (7) ve Mehmet Ali Doğan (8) isimli kardeşler ile aynı mahallede oturan ve akrabaları olan Fatma Nur İspenoğlu (5) ve Naz İspenoğlu (6) isimli çocuklar, bugün öğle saatlerinde kaybolmuştu. Çocukların kaybolduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatan polis ekipleri, çocukları kayboldukları mahalleden 3 sokak ileride el ele kaldırımda yürürken buldu. Sağlık kontrolünden geçirilen çocuklar, daha sonra Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de ailelerine teslim edildi.

Kaybolan Abdulkadir ve Mehmet Ali Doğan'ın annesi Hemit Doğan, "Çocuklar evin önünde oynarken gezmeye çıkmışlar ve evin yolunu bir daha bulamamışlar. Çanakkale Caddesi üzerinde polis tarafından bulundular. Oradan eve dönmek istiyorlarmış. Herkes çocuklarına sahip çıksın" diye konuştu.

Kaybolan Mehmet Ali Doğan ise, "Gezmeye gittik, bir daha gitmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler