Kavgada Araya Giren Arkadaşını Öldürdü

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Dallık Köyü'nde 37 yaşındaki M.A., kendi üzerine yüklü miktarda kredi çektiği ve borcunu ödemediğini ileri sürdüğü 54 yaşındaki G.G.'ye av tüfeğiyle ateş açtı.M.A.İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Dallık Köyü'nde 37 yaşındaki M.A

Kavgada Araya Giren Arkadaşını Öldürdü

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Dallık Köyü'nde 37 yaşındaki M.A., kendi üzerine yüklü miktarda kredi çektiği ve borcunu ödemediğini ileri sürdüğü 54 yaşındaki G.G.'ye av tüfeğiyle ateş açtı.M.A.

İzmir'in Tire İlçesi'ne bağlı Dallık Köyü'nde 37 yaşındaki M.A., kendi üzerine yüklü miktarda kredi çektiği ve borcunu ödemediğini ileri sürdüğü 54 yaşındaki G.G.'ye av tüfeğiyle ateş açtı. M.A.'yı durdurmak için önüne geçen arkadaşı 33 yaşındaki Nadir Vurucu, açılan ateşle vurulup hayatını kaybetti. G.G.'nin yakınları, av tüfeğini elinden aldıkları M.A.'yı döverek, hastanelik etti.
 
Olay, Tire İlçesi Dallık Köyü'nde meydana geldi. Aynı köyde yaşayan M.A., iddiaya göre bir süre önce G.G. için bir bankadan yüklü miktarda kredi çekti. G.G.'nin borcunu ödememesi üzerine de M.A. kendisine ait 2 ayrı tarlayı 70 bin TL'ye satıp borcu kapattı. G.G.'nin borcunu ödememesine öfkelenen M.A., av tüfeğini alıp komşusunun evinin önüne gidip beklemeye başladı. M.A., çöp atmak için evden çıkan G.G.'ye av tüfeğiyle ateş açtı. Bir anda neye uğradığını şaşıran G.G., evin bahçesindeki çalıların arasına atlayıp kendini kurtardı.
 
ARKADAŞINI VURDU
 
Öfkesini alamayan M.A. köy meydanına gidip av tüfeğiyle birkaç el daha ateş etti. Silah sesi üzerine dışarı çıkan Nadir Vurucu, sakinleştirip elindeki tüfeği almak için arkadaşı M.A.'nın önüne geçti. Ancak bu sırada tüfek ateş aldı ve Nadir Vurucu, kasığından yaralandı. Köy meydanına koşan G.G.'nin yakınları, arkadaşını vurunca şoka giren M.A.'yı elinden tüfeği alarak, dövdü. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, M.A. ile arkadaşı Nadir Vurucu'yu ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Nadir Vurucu burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
DÖVÜLDÜ, BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
 
Feci şekilde dövülen M.A.'nın ise beyin kanaması geçirdiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan G.G.'nin jandarmadaki ilk ifadesinde, M.A.'ya borcunu ödemeyediğini, bunun karşılığında annesine ait 3 dönüm incir bahçesini verdiğini, ancak M.A.'nın kendisinden 3 bin TL daha istediğini, tartışmanın da bu nedenle çıktığını belirttiği öğrenildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler