Kavga ederken koparttı...!

İlginç olay, dün akşam saatlerinde Şirinyer semti Mehmet Akif Caddesi üzerinde belediye otobüsünün içinde yaşandı. Otobüste yolcu olarak bulunan 65 yaşındaki Aydın T. ile 55 yaşındaki Osman B., iddiaya göre yer yüzünden birbirleriyle tartışmaya başladı. O

Kavga ederken koparttı...!

İlginç olay, dün akşam saatlerinde Şirinyer semti Mehmet Akif Caddesi üzerinde belediye otobüsünün içinde yaşandı. Otobüste yolcu olarak bulunan 65 yaşındaki Aydın T. ile 55 yaşındaki Osman B., iddiaya göre yer yüzünden birbirleriyle tartışmaya başladı. Otobüs içindeki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayda her iki kişi de birbirini darp etti.

 

T.’nin bıçak çekerek Osman B.’nin kulağını ısırdığı ileri sürüldü. Kulağının üst bölümünden 1 santimetrelik parça kopan B., önce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

 

Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’ne sevk edilen B.’nin kulağından kopan parçanın dikildiği öğrenildi. Şüpheli T. ise gözaltına alınarak Şirinyer Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam