Kavakta çevre düzenleme sahası

Kavak  Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.  İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek hizmetlerini anlatan Sarıcaoğlu, amaçlarının Kavak halkının hak ettiği

Kavakta çevre düzenleme sahası

Kavak  Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçenin çeşitli yerlerinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.  İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek hizmetlerini anlatan Sarıcaoğlu, amaçlarının Kavak halkının hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek olduğunu söyledi.

Kavak İlçesini daha modern ve çağdaş bir yerleşim alanı haline getirmeye çalıştıklarını belirten Sarıcaoğlu, boş arsalarda temizlik ve eksik gördükleri alanlarda da çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam