Katliamın nedeni belli oldu?

  Bağcılar’da ağabeylerinin işlettiği tekstil firmasına gelen (18 )Aziz Bozan, silahıyla dehşet saçtı. Ağabeylerini ve işyerinde çalışan 16 yaşındaki Zeynep Tosun’u vuran öfkeli genç daha sonra aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda 4

Katliamın nedeni belli oldu?

 

 
Bağcılar’da ağabeylerinin işlettiği tekstil firmasına gelen (18 )Aziz Bozan, silahıyla dehşet saçtı. Ağabeylerini ve işyerinde çalışan 16 yaşındaki Zeynep Tosun’u vuran öfkeli genç daha sonra aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırgan Aziz Bozan'ın ailenin üvey çocuğu olduğu öğrenildi.
 
"KIZ İŞÇİYİ RAHATSIZ ETTİ" İDDİASI
 
Korkunç olay, saat 10:30 sıralarında Evren Mahallesi Camiyolu Caddesi üzerindeki bir tekstil firmasında meydana geldi. İddiaya göre, daha önce ağabeyleriyle birlikte aynı işyerinde çalışan Aziz Bozan, aynı firmada işçi olan Zeynep Tosun’a ilgi gösterdi. Genç kız bu durumdan rahatsız olunca duruma işyeri sahipleri el koydu. Ağabeyleri bir ay önce Aziz Bozan’ı memleketleri Adıyaman’a gönderdi.
 
 
MEMLETİNDEN DÖNDÜ VE KURŞUN YAĞDIRDI
 
İstanbul'a bugün geldiği öğrenilen öfkeli genç, işyerine gelerek burada ağabeyleriyle tartışmaya başladı. Daha sonra silahını çeken genç, işyerinde bulunan Zeynep Tosun, ağabeyleri Abdullah Bozan(31), Mehmet Bozan (38) ve Şehmuz Bozan(27)’a kurşun yağdırdı. Saldırgan aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda Zeynep Tosun, Mehmet Bozan, Abdullah Bozan ve saldırgan Aziz Bozan hayatını kaybetti. Yaralanan Şehmus Bozan'un kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.
 
AMCALARININ OĞLU KONUŞTU
 
Bozan kardeşlerin amcalarının oğlu Yılmaz Bozan, “Sesleri duyunca geldim ve yaralı olanları hastaneye götürdüm. Vuran köydeydi. Yeni gelmişti. Olayın neden kaynaklandığını bilmiyorum" dedi.
 
Bir görgü tanığı da, “Sesleri duyunca hemen işyerinin önüne gittim. Yaralılar vardı. Daha sonra ambulanslar geldi. Yaralıları hastaneye kaldırdılar" dedi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam