Katliam yapacaktı, bomba elinde patladı !

Adana'nın Kozan ilçesinde uzun süredir ailevi problemleri olduğu öğrenilen bir kişi, ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını katletmek isterken, yanında getirdiği el bombasının elinde patlaması sonucu hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, olay Karacaoğlan Mah

Katliam yapacaktı, bomba elinde patladı !

Adana'nın Kozan ilçesinde uzun süredir ailevi problemleri olduğu öğrenilen bir kişi, ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını katletmek isterken, yanında getirdiği el bombasının elinde patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Karacaoğlan Mahallesi Hasan Basri Demirci Bulvarı Sungu Apartmanın 3. katında meydana geldi. Eşinden bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Hamit Memiş (48) iddiaya göre, olayın yaşandığı apartmanda ikamet eden ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Şengül Yavuz ve çocukları Nagihan, Kevser Nihan, Nurcihan ve Damlanur Memiş'i öldürmek üzere eve geldi. Dairenin kapısını çalarak içeriye girmek isteyen Hamit Memiş'e ailesi kapıyı açmayınca Memiş yanında getirdiği bombayı patlatarak kapıyı açmak istedi. Bu arada bombanın patlaması sonucu Hamit Memiş olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine apartman ve çevresinde çok sayıda polis, çelik yelekleri ile beraber gelerek önlem aldı.

Olay sonrası evin içinde bulunan kadın ve çocukları, cesedi görmemeleri ve başka bomba düzeneği olma ihtimaline karşı evin balkonundan itfaiye merdiveni ile aşağı indirildi.

Olay sonrası bomba imha ekipleri olayın yaşandığı dairede güvenlik amacıyla incelemelerde bulunurken, olay yerine gelen savcıda konu hakkında ekiplerden bilgi aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam