Katliam gibi kavga: 4 ölü!

2 grup kavga etti 4 kişi ölürken 2 kişi yaralandı

Katliam gibi kavga: 4 ölü!
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 grup arasında henüz nedeni bilinmeyen kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye, sabah 10.00 sıralarında ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Eski Cezaevi Kavşağı mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenle silah sesleri yükseldi. Silah seslerinin ardından olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Serhat Buldan, Nejdet İşözü, Rahmi Sefalı, Aydın Tümen’in hayatını kaybettiği, Şemsettin Çakmakçı, Mehmet Ali Kaya ve Ayşehan Doğan’ın da yaralandığı bildirildi. Polis olayın ardından olay yerine kimseyi yaklaştırmazken, birçok kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Ölü ve yaralıların kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Olay ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler