Katilin akrabalarından flaş karar!

Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı vahşice öldüren katil zanlısı Suphi Altındöken’in amcası, soyadlarını değiştireceklerini açıkladı. Başka bir kuyumcu akrabası da işyerinin tabelasındaki soy ismini sildi. Katil zanlısı Suphi

Katilin akrabalarından flaş karar!
Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı vahşice öldüren katil zanlısı Suphi Altındöken’in amcası, soyadlarını değiştireceklerini açıkladı. Başka bir kuyumcu akrabası da işyerinin tabelasındaki soy ismini sildi.
 
Katil zanlısı Suphi Altındöken’in amcası Vehzat Altındöken, kardeşi ve yeğeniyle uzun zamandır görüşmediklerini belirterek, "Suphi bir trafik kazası geçirmişti. Travma yaşadı, psikolojisi bozuldu, psikopat oldu. Kafası parçalandı, yüzüne platin yerleştirildi" dedi.
 
Katil zanlısının eşini sürekli dövdüğünü anlatan Vehzat Altındöken, "2-3 yaşlarında bir çocuğu var. Kafasını duvara vuruyormuş. Psikopatın çocuğu da psikopat olur. Babasını düğün günü bıçakladı. Annesi babasını suçluyormuş. Doğrudur. Babası da annesine şiddet uyguluyordu. O yüzden 4 yıldır ayrı yaşıyorlar. O da çocuklarını eşini dövüyordu" diye konuştu.
 
Bu olaydan dolayı çok üzüldüklerini belirten Altındöken, "Özgecan’a çok üzüldük. Ailesiyle görüşmek isteriz. Biz iki kat daha fazla üzüldük. Bu Özgecan’a değil başkasına yapılsaydı ona da çok üzülürdük. Soyadımızı değiştirmeyi düşünüyoruz. Aile büyükleri neye karar verirse ona göre karar vereceğiz. Bu olaydan dolayı çok üzüntülüyüz" dedi.
 
Bu arada, katil zanlısı Suphi Altındöken’in diğer kuyumcu olan bir akrabasının da iş yerindeki soyadını sildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler