Kasayı açmadan içindeki parayı aldı!

Sabıkalı hırsız, Beylikdüzü’ndeki camide önce yatsı namazını kıldı, ardından yardım kasasını soydu. Parası bitince yine geldi. Ancak caminin kilitlenmesini beklerken uyuya kaldı. Şaşkın hırsızı polis uyandırdı.KASAYI AÇMADAN İÇİNDEKİ PARAYI ALDI! Beylikdü

Kasayı açmadan içindeki parayı aldı!

Sabıkalı hırsız, Beylikdüzü’ndeki camide önce yatsı namazını kıldı, ardından yardım kasasını soydu. Parası bitince yine geldi. Ancak caminin kilitlenmesini beklerken uyuya kaldı. Şaşkın hırsızı polis uyandırdı.

KASAYI AÇMADAN İÇİNDEKİ PARAYI ALDI!
 
Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmed Camii’nde fıkra gibi soygun... Cami hırsızlığından sabıkalı olan 29 yaşındaki Taner Atış, 10 Aralık günü camiye gelip yatsı namazını kıldı. Ardından da caminin üst katında bulunan, kadınların namaz kılması için ayrılan bölüme saklandı. Müezzin Fahri Kekeç,’in gece camiyi kilitlemesinden sonra harekete geçen Taner Atış, soyguna başladı. İki yardım kasasının içindeki 350 lirayı alabilmek için tam 4 saat uğraştı. Ucuna yapıştırıcı sürdüğü telle paraları çekti.
 
İKİNCİ KEZ GELDİ
 
Saat 21.00’den 00.50’ye kadar paraları almak için uğraşan hırsız, ardından caminin üst katına çıkarak kapıların açılmasını bekledi. Sabah namazı sırasında da çaldığı paralarla birlikte ortadan kayboldu.
 
Ancak hesaba katmadığı bir şey vardı. Camideki güvenlik kameralarına takılmıştı. Kameraları inceleyenmüezzin, yardımkasasından paraların çalındığını gördü ve polise gitti. Polis hırsızı ararken bir hafta sonra Atış, yine camiye gelerek yatsı namazını kıldı. Sonra da yine üst kata çıkarak caminin kilitlenmesini bekledi. Bu arada ısınmak için elektrikli sobayı açtı, sıcağın da etkisiyle uyuya kaldı. 
 
TUTUKLANDI 
 
Müezzin, sabah camiye geldiğinde uyuyan hırsızı fark etti. Bir hafta önce güvenlik kameralarından izlediği hırsızın aynı kişi olduğunu görüp polise haber verdi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Beylikdüzü ekipleri, camiye gelerek sobanın karşısında uyuyan hırsızı uyandırarak gözaltına aldı.
 
Suçunu itiraf eden Taner Atış, paralarla bir hafta iddaa oynadığını, parası bittiği için tekrar camiye geldiğini ancak, uyuya kaldığını söyledi. Daha önce Esenyurt’taki bir camiyi soymaktan sabıkası bulunan hırsız, Büyükçekmece Adliyesi’nde tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam