"Kasabım, işimde uzmanım!"

Konya'da evinde boğazından kesilip öldürülen Zeynep Y.'nin (45) katil zanlısının oğlu M. Y. (27) olduğu ortaya çıktı. Kasaplık yapan M. Y.'nin annesini eşiyle arasını bozup boşanmasına neden olduğu gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi. Konya Emniyet Müdürl

"Kasabım, işimde uzmanım!"

Konya'da evinde boğazından kesilip öldürülen Zeynep Y.'nin (45) katil zanlısının oğlu M. Y. (27) olduğu ortaya çıktı. Kasaplık yapan M. Y.'nin annesini eşiyle arasını bozup boşanmasına neden olduğu gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi.

 Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karatay ilçesindeki evinde boğazı kesilerek öldürülen Zeynep Y.'nin eşi Abdullah Y. ve iki kızı ile oğlunu gözaltına aldı. Abdullah Y, ile iki kızı alınan ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Evin oğlu Mustafa Y. (27), annesini öldürdüğünü itiraf etti. Polis, olayda kullanılan bıçak ile zanlının kanlı elbisesini ele geçirdi.

 "BOĞAZINI KESMEMLE ÖLMESİ BİR KAÇ SANİYE SÜRDÜ"

2009 yılında evlenen ve 2010 yılında boşanan Mustafa Y'nin ifadesinde, annesinin eşiyle arasını açtığını ve barışmasına karşı çıktığını iddia ettiği, bu nedenle kin beslediğini söylediği öğrenildi. Mutfaktan bıçak alıp aynı odada kaldığı annesinin yanına gittiğini ve uyurken 5 dakika izlediğini anlatan Mustafa Y.'nin daha sonra da annesini öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. Kasap olan M. Y.'nin ifadesinde, "Boğazını kesmemle annemin ölmesi birkaç saniye içinde oldu. Sonra bıçağı yıkayıp, kanlı elbisemi çıkardım. işe gitmek için evden çıkarken kız kardeşlerim cesedi buldu" dediği öğrenildi.

 "İŞİMDE UZMANIM HİÇ CAN ÇEKİŞMEDİ"

İfadesinde annesinin acı çekmeden ölmesine özen gösterdiğini de söylediği belirtilen Mustafa Y., "Ben kasabım. İşimin uzmanıyım. Bıçağı nereden vuracağımı iyi bilirim. Annem hiç acı çekmeden öldü. Üstelik pişman da değilim namusumu temizledim" dediği öğrenildi. Anne katili olan Mustafa Y.'nin annesinin adının kötülye çıktığını, bir çok erkekle birlikte olduğunu iddia ettiği, bu nedenle de annesine öfkeli olduğunu söylediği belirtildi.

 Polisteki işlemleri tamamlanan Mustafa Y., Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sevkedildiği adliyede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler