Karta taksit fuhuş rezaleti

 Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda fuhuş yaptıkları iddiasıyla 12'si yabancı uyruklu 25 kadın ile fuhşa aracılık yaptıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı. Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süre

Karta taksit  fuhuş rezaleti

 

Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda fuhuş yaptıkları iddiasıyla 12'si yabancı uyruklu 25 kadın ile fuhşa aracılık yaptıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı.

 

Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından çok sayıda ev, 2 otel ile 2 eğlence merkezinde fuhuş yapıldığını belirledi. İstanbul, Kocaeli ve Yalova'daki adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda fuhuş yaptıkları iddiasıyla 12'si yabancı uyruklu 25 kadın ile fuhşa aracılık yaptığı ileri sürülen 11 kişi gözaltına alındı.

 

Fuhuş şebekesinin sauna, otel ve eğlence merkezlerinde faaliyet gösterdiği, kredi kartlarına taksit ve sürekli müşterilerine indirim imkanı sağladığı öne sürüldü.

 

Şüpheliler, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler