Kars ve Ardahan eksi 17

 DOĞU bölgemizde karakış etkili olurken dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 17 dereceyle Kars ve Ardahan'da ölçüldü.  Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölgenin Orta Akdeniz'den gelen alçak basıncın etkisi altına girdiğini, bölg

Kars ve Ardahan eksi 17
 DOĞU bölgemizde karakış etkili olurken dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 17 dereceyle Kars ve Ardahan'da ölçüldü. 
 
Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölgenin Orta Akdeniz'den gelen alçak basıncın etkisi altına girdiğini, bölgede kar yağışının aralıklarla devam edeceğini bildirdi. Kars'ta ve Erzurum- Pasinler karayolunda sis nedeniyle ulaşım olumsuz etkilendi.
 
Hava sıcaklığı dün gece sıfırın altında olmak üzere Kars ve Ardahan'da 17,  Erzurum'da 12, Muş'ta 10, Ağrı'da 9, Erzincan'da 8, Iğdır'da 5 derece oldu. 
 
Kar kalınlıkları ise Muş'ta 23, Ardahan'da 16, Ağrı'da 17, Erzurum'da 12, Kars ve Erzincan'da 3 santim olarak ölçüldü. Kayak merkezleri Palandöken'de kar kalınlığı 87 santim ve Sarıkamış'ta 72 santim ölçüldü.
 
2-065.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam