Karnındaki çocuğuyla beraber öldürüldü!

 Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Şeyhhalil Beldesinde dün gece saatlerinde meydana gelen bir olayda hamile kadın ve çocuğu öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, gece  sıralarında Metin Ö.(38) isimli şahıs aralarında geçmişten gelen bir husumet olduğu iddia

Karnındaki çocuğuyla beraber öldürüldü!

 

Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Şeyhhalil Beldesinde dün gece saatlerinde meydana gelen bir olayda hamile kadın ve çocuğu öldürüldü.
 
Edinilen bilgiye göre, gece  sıralarında Metin Ö.(38) isimli şahıs aralarında geçmişten gelen bir husumet olduğu iddia edilen Murat Ö. evini basarak açtığı ateş sonucu evde bulunanlardan Leyla Ö.(38) ve karnındaki çocuk ağır yaralandı.
 
Yaralan hamile kadın Yıldızeli Devlet Hastanesi Ali Daldal Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hamile kadın ve karnındaki çocuğu bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
 
Vahşice cinayeti işleyen Metin Ö. olay sonrasında kayıplara karıştı. Çevrede yoğun güvenlik önlemleri alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
1 YIL İÇERSİNDE AYNI YERDE 2. CİNAYET
 
Geçtiğimiz yıl aynı beldede 15 yaşındaki bir gençte boğazı kesilerek hunharca öldürülmüştü. Evi basılan ailenin öldürülen çocuğun akrabası olduğu öğrenilmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam