Karnındaki bebeğiyle düşerek öldü

 Olay, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde meydana geldi. 8,5 aylık hamile Çiçek A. (30) erken doğum şüphesiyle bir süre önce hastaneye yatırıldı. Çiçek A. hastanenin 2. katındaki penceresinden henüz belirlenemeyen bir nedenle beto

Karnındaki bebeğiyle düşerek öldü

 

Olay, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde meydana geldi. 8,5 aylık hamile Çiçek A. (30) erken doğum şüphesiyle bir süre önce hastaneye yatırıldı.
 
Çiçek A. hastanenin 2. katındaki penceresinden henüz belirlenemeyen bir nedenle beton zemine düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten yere düşen kadın aynı hastanenin acil servisine kaldırılarak ameliyata alındı. Çiçek A. ve karnındaki bebeği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, daha önce 4 kez düşük yapan kadının intihar etme olasılığı üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler