Karnesini almadan derede boğuldu

Bursa'nın Karacaebey ilçesinde, ailesinin polise kayıp müracaatında bulunduğu bir öğrencinin derede boğulduğu ortaya çıktı. Boğulan öğrencinin arkadaşlarının korkudan kimseye bir şey söylemediği belirlendi.Alınan bilgiye göre, Şehit Bahadır Tayfur İlköğre

Karnesini almadan derede boğuldu

Bursa'nın Karacaebey ilçesinde, ailesinin polise kayıp müracaatında bulunduğu bir öğrencinin derede boğulduğu ortaya çıktı. Boğulan öğrencinin arkadaşlarının korkudan kimseye bir şey söylemediği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim 6. sınıf öğrencisi Yiğit Kaygusuz (12), önceki gün okuldan çıktıktan sonra arkadaşları Tayfun Şimal (12), Mustafa Kankılıç (12), Tolga Genç (12) ve Yunus Bilgin (12) ile birlikte yüzmek için saat 18:00 sıralarında Canbalı deresine gitti. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte derede yüzen Kaygusuz suda battı. Yiğit'in suda kaybolduğunu gören arkadaşları korkarak olay yerinden uzaklaştı.

Çocuklarının eve dönmemesi üzerine karakola giden baba Mustafa Kaygusuz, oğlunun Kaygusuz'un kaybolduğu ihbarında bulundu. Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada, Yiğit'in derede boğulduğunu tespit etti. Korktukları için kimseye bir şey söylemedikleri belirlenen çocuklardan T.G'yi olay yerine getiren polis, Yiğit'i son olarak nerede gördüğünü sorarak. sivil savunma ekiplerine bilgi verdi. Bunun üzerine dereye giren sivil savunma dalgıçları, derede Yiğit Kaygusuz'u aramaya başladı.

Bölgeye gelen Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, küçük Yiğit bulunana kadar aramaların devam edeceğini belirtti. Sivil savunma ekiplerinin arama çalışmaları halen devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam