Karne sevinci gölette son buldu

Kayseri’de karnesini aldıktan sonra mezuniyet kutlaması için arkadaşları ile birlikte pikniğe giden ve kaçan topu göletten almak isterken suda kaybolan gencin cesedi bulundu. Kayseri Merkez İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Aydın Bozkurt (19), karnesi

Karne sevinci gölette son buldu

Kayseri’de karnesini aldıktan sonra mezuniyet kutlaması için arkadaşları ile birlikte pikniğe giden ve kaçan topu göletten almak isterken suda kaybolan gencin cesedi bulundu. Kayseri Merkez İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Aydın Bozkurt (19), karnesini aldıktan sonra arkadaşları ile birlikte Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi’ndeki piknik alanında mezuniyetini kutlarken oyun oynadıkları sırada kaçan topu almak için girdiği gölette kaybolmuştu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, AKUT ekiplerini çağırdı. AKUT ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmaları sonucu bulunan Bozkurt’un cesedi göletten çıkarıldı. Gencin olay yerinde bulunan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Aydın Bozkurt’un cesedi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler