Karısıyla yarışmada barıştı!

 Kanal D'nin sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir", boşanmak üzere olan bir çifti birleştirdi.  Ayrılmak üzere olan Mehtap – Alp Doğan çifti, son bir şans olarak birlikte "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasına k

Karısıyla yarışmada barıştı!

 

Kanal D'nin sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir", boşanmak üzere olan bir çifti birleştirdi.

 

 

Ayrılmak üzere olan Mehtap – Alp Doğan çifti, son bir şans olarak birlikte "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasına katılma kararı aldı. Ancak Mehtap Doğan, eşini kolay affetmemeye kararlı idi. Büyük final öncesi bütün tahminlerde en yüksek rakamları söyleyerek eşine zor anlar yaşattı. Ve bu durumun nedeni yarışma sonrası ortaya çıktı.

 

Eşi tarafından aldatılan Mehtap Hanım, eşinden ayrılma karar almıştı ve bir süredir de ayrı yaşıyorlardı. Ancak Doğan Bey çok pişmandı ve eşi ile barışmak istiyordu. Eşinin çok severek izlediği "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasına katılmak için başvurdu. Olumlu cevap gelince de otomobili kazanma sözü vererek Mehtap Hanım'la birlikte yarışmaya katıldılar. Yarışmanın heyecanlı ve eğlenceli oyunlarıyla çifttin arası yumuşarken, başarılı performanslarıyla, geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan 18. bölümün  de birincisi oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler