Karısını öldüren koca yakalandı

Çiğli ilçesi Egekent 8822 Sokak'ta ikamet eden M.U., tartıştığı Azeri eşi Gülnara U.'yu (24) boğazını keserek öldürmüş ve kaçmıştı. Aranan M.U.'nun (28) olaydan sonra otomobille kaçtığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.

Karısını öldüren koca yakalandı

Çiğli ilçesi Egekent 8822 Sokak'ta ikamet eden M.U., tartıştığı Azeri eşi Gülnara U.'yu (24) boğazını keserek öldürmüş ve kaçmıştı. Aranan M.U.'nun (28) olaydan sonra otomobille kaçtığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.U.'nun otomobili Kula'da terk ederek Ankara'ya giden otobüse bindiğini tespit etti. 

Ankara polisinin bilgilendirilmesi üzerine M.U., Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ)'nde yakalandı. İzmir'e getirileceği bildirilen zanlının, daha önce cinayet suçundan hüküm giydiği, ayrıca, poliste çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Cinayetin yaşandığı sırada çiftin, biri 3, diğeri 1 yaşında olan iki çocuğu ise SHÇEK'e bağlı yurda teslim edildi.

Gece saat 23.30 sıralarında Çiğli'de meydana gelen olayda, psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu iddia edilen M.U., iki çocuğunun annesi Azeri asıllı eşi Gülnara U. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma sonrası, üzerinde taşıdığı bıçakla boğazından ağır şekilde yaralayarak öldürmüştü. M.U.'nun, psikolojik rahatsızlık nedeniyle daha önce Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğü öğrenilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler