Karısına attığı mesaj taciz sayıldı

S.K. adlı 31 yaşındaki kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi H.K’ya (32) boşanma davası açtı ve ayrı yaşamaya başladı.Dava sürerken H.K, karısına “Leopar desenli iç çamaşırların seksiliğine seksilik katmış. Senin saçının telinden ayak parmaklarına kad

Karısına attığı mesaj taciz sayıldı

S.K. adlı 31 yaşındaki kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi H.K’ya (32) boşanma davası açtı ve ayrı yaşamaya başladı.

Dava sürerken H.K, karısına “Leopar desenli iç çamaşırların seksiliğine seksilik katmış. Senin saçının telinden ayak parmaklarına kadar her yerini öpmek istiyorum. Çok özledim sarılmayı. Seni çok seviyorum öpüyorum bal dudaklım” mesajını attı.

Bunun üzerine genç kadın soluğu savcılıkta aldı. Savcılık cinsel taciz suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi’nde boşanma arefesinde olduğu eşinin attığı bu mesajdan rahatsız olduğunu belirten S.K. şikayetçi olduğunu yineledi.

Sanık koca “Biz daha boşanmamıştık. Tamam o mesajı attım ama eşimi seviyordum” dedi.

Yasada eşler arasındaki cinsel tacizin suç sayılamayacağına dair bir düzenleme olmayışını gerekçe gösteren hakim, karısını cinsel içerikli mesajla taciz eden kocaya 3 ay hapis cezası verdi.

Hakim bu cezayı kocanın mahkemedeki iyi hali nedeniyle 2 ay 15 güne indirdi. Cezayı paraya çevirmeyen hakim, erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler