Karısı ve sevgilisinin dilini kesti!

Y.D. (37) ve N.K. (33) 2004 yılında boşandı. Çift, boşandıktan sonra bir süre birlikte yaşamaya devam etti. Çiftin 3 çocuğundan biri İzmit'te kötü alışkanlıklar edinince baba Y.D. çocuklarını memleketi Kütahya'ya götürmeye karar verdi.  Baba ve çocukların

Karısı ve sevgilisinin dilini kesti!

Y.D. (37) ve N.K. (33) 2004 yılında boşandı. Çift, boşandıktan sonra bir süre birlikte yaşamaya devam etti. Çiftin 3 çocuğundan biri İzmit'te kötü alışkanlıklar edinince baba Y.D. çocuklarını memleketi Kütahya'ya götürmeye karar verdi.

 

Baba ve çocukların Kütahya'ya gitmesinin ardından, İzmit'te yaşayan anne N.K. ailesini arayarak hasta olduğunu ve çocuklardan birinin yanına gelmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Y.D., oğlunu annesine yardımcı olmak üzere İzmit'e yolladı.

 

Küçük çocuk, annesinin sevgilisi olduğunu görünce babasına haber verdi. Y.D., eski eşinin evine gittiğinde bir adamın yatakta uyuduğunu gördü. Sinirlerine hakim olamayan şahıs, mutfaktaki maket bıçağı ile eski eşinin sevgilisi M.G.'ye (26) saldırdı.

 

İki şahıs uzun süre boğuşurken, Y.D. maket bıçağı ile M.G.'yi dilinden ve bacağından yaraladı. Genç kadın polise haber verirken, M.G. Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Y.D. ise emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler