Kardeşlere ölüm kurşunu!

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu, iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Ahmet Okutulmuş (31) ile kardeşi Veysel Okutulmuş (24) Altındağ Kemalpaşa Caddesi'nde, karakola

Kardeşlere ölüm kurşunu!

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu, iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Okutulmuş (31) ile kardeşi Veysel Okutulmuş (24) Altındağ Kemalpaşa Caddesi'nde, karakola yaklaşık 50 metre mesafede kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından açılan ateşle yaralandı.

Ahmet Okutulmuş, olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Veysel Okutulmuş'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam