Kardeşler evi ateşe verdi

 Antalya Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan 21 yaşındaki hemşire Burcu D. ve 15 yaşındaki kardeşi M.D. sahurda bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine anne Kaniye D. iki kızını ayırmaya çalıştı. Anca

Kardeşler evi ateşe verdi

 

Antalya Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan 21 yaşındaki hemşire Burcu D. ve 15 yaşındaki kardeşi M.D. sahurda bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine anne Kaniye D. iki kızını ayırmaya çalıştı. Ancak iki kardeş, annelerini evin dışına atıp kapıyı içerden kilitledi. Kardeşler daha sonra mutfağın tahta kapısını ateşe verdi. Gürültüyü duyup dışarı çıkan komşular durumu itfaiye ve polise bildirdi. Baba ve komşuların çabalarıyla yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen kardeşler 12 Acil Sağlık ekiplerince tedavi edilip ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kız kardeşlerden birinin 3 aydır psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi. İki kardeş birbirinden şikâyetçi olmadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler