Kardeşini öldürdü, sigara yaktı!

Mersin'de sevgilisine kaçtığı için aile meclisinin kararıyla kız kardeşi Hatice'yi öldüren Mahsun Fırat, 5 dakika süren cinayetten sonra bir parkta oturup sigara yakmış. Bir sitenin güvenlik kamerası görüntülerinde Mahsun Fırat (solda)menfeze kardeşi ve b

Kardeşini öldürdü, sigara yaktı!

Mersin'de sevgilisine kaçtığı için aile meclisinin kararıyla kız kardeşi Hatice'yi öldüren Mahsun Fırat, 5 dakika süren cinayetten sonra bir parkta oturup sigara yakmış.

 

Bir sitenin güvenlik kamerası görüntülerinde Mahsun Fırat (solda)menfeze kardeşi ve bir arkadaşıyla geliyor.

 

Mersin' de, Merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi sahilinde bir derenin denize döküldüğü kesimde pazartesi günü öğle saatlerinde 19 yaşındaki Hatice Fırat'ın cesedi bulundu. 40 bıçak darbesiyle öldürüldüğü anlaşılan Fırat'ın 3 Şubat'ta adı açıklanmayan sevgilisiyle kaçtığı gerekçesiyle, aile meclisinin kararıyla ağabeyi Mahsun Fırat tarafından öldürüldüğü belirlendi. Fırat kayıplara karıştı.

 

Gözaltına alınan babası, inşaat işçisi Lütfi Fırat (48), annesi Sakine Fırat (47) ve ablası Semra Fırat'ın da (21) aralarında bulunduğu 11 kişinin sorgusu sürüyor.

Polis, cinayetin işlendiği sahildeki bir sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Genç kızın, ağabeyi Mahsun ve onun adı açıklanmayan arkadaşıyla sahile doğru yürüdüğü belirlendi.

 

Görüntüde Hatice Fırat, cesedinin bulunduğu menfezin üzerinde katil zanlısı kardeşi ve cinayete yardımcı olduğu öne sürülen ve gözaltında bulunan arkadaşıyla yer alıyor. Bir süre sonra ise Mahsun'un arkadaşı olay yerinden ayrılıyor, burada kız kardeşini bıçakla boğazını kesip 40 yerinden bıçaklayarak öldüren Mahsun Fırat, 5 dakika sonra yeniden kameranın çekim alanına giriyor.

 

Kamera kayıtlarında teşhis edilen Mahsun Fırat'ın, kız kardeşini öldürmesinin 5 dakika sürdüğü anlaşılıyor. Oturup sigara içen Fırat, kısa bir süre sonra, spor yapmak üzere yanına bir kadının geldiğini görünce sakin şekilde kalkarak olay yerinden uzaklaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler