Kardeşini kalbinden bıçakladı

Bağcılar'da bir benzin istasyonuna giden Mevlüt Y. başka bir otomobil içinde gördüğü 26 yaşındaki kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçaklayarak öldürürken, yanındaki 29 yaşındaki erkek arkadaşı Mevlüt Koç ile Yasemin Köklü'yü de yaraladı. Kaçan Mevlü

Kardeşini kalbinden bıçakladı

Bağcılar'da bir benzin istasyonuna giden Mevlüt Y. başka bir otomobil içinde gördüğü 26 yaşındaki kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçaklayarak öldürürken, yanındaki 29 yaşındaki erkek arkadaşı Mevlüt Koç ile Yasemin Köklü'yü de yaraladı. Kaçan Mevlüt Y. polisin takibi sonucu yakalandı.

Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi'ndeki bir benzin istasyonuna saat 20.30 sıralarında giden Mevlüt Y, park halindeki 34 AFJ 37 plakalı otomobilde kız kardeşi Yıldız Yardım'ı biri kadın üç kişiyle birlikte otururken gördü. Bunun üzerine otomobile binen Mevlüt Y. ile Yıldız Yardım arasında tartışma başladı. Üzerinde taşıdığı bıçağı çeken Mevlüt Y., kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçakladı.

Mevlüt Y. araya giren Yıldız Yardım'ın arkadaşı Nedim Koç'u yüzünden, Yasemin Köklü'yü boynundan bıçaklayarak kaçtı. Otomobilden düşen Yıldız Yardım arkadaşları tarafından kaldırıldığı Özel Sena Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bezmialem İstanbul Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Nedim Koç yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Bağcılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Benzin istasyonu ile bir pastanenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, olay yerinde delil topladı.

Kaçan Mevlüt Y. ise kısa süre sonra polise teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Mevlüt Y.'nin sorgusu sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam