Kardeş kavgası katliama dönüştü

 Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde 2 kardeş arasında çıkan tartışma, akrabaların da karışmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü.  Ortalığın savaş alanına döndüğü çatışmada hepsi akraba olan 6 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. çatışma sırasında aşırı heyecanlanan 1

Kardeş kavgası katliama dönüştü

 

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde 2 kardeş arasında çıkan tartışma, akrabaların da karışmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. 
 
Ortalığın savaş alanına döndüğü çatışmada hepsi akraba olan 6 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. çatışma sırasında aşırı heyecanlanan 1 kişi de kalp krizi geçirerek hastaneya kaldırıldı.
Olay,  Düziçi İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde meydana geldi. Gönüllü köy korucusu olan Mehmet ve Muhammed Tavut isimli iki kardeş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Akrabaların da dahil olduğu tartışma, kavgaya dönüşünce gönüllü köy korucusu oldukları belirtilen her iki taraf da birbirlerine uzun namlulu kalaşnikof marka silahlarla ateş açtı. Çatışmada Mehmet ve Muhammed Tavut kardeşler ile babaları Hamdi Tavut ve Ahmet ile Ümmühanı Sümbül olay yerinde hayatlarını kaybetti. Yaralanan Sultan ve Fadime Sümbül ambulansla Düziçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Fadime Sümbül Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken ambulansta hayatını kaybetti. 
 
Bu arada çatışma ölen Hamdi Tavut'un kardeşi İbrahim Tavut'un da olay sırasında sırasında heyecanlanarak kalp krizi geçirdiği ve Düziçi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.
 
Gönüllü köy korucusu olan iki aileye mensup bireyler arasında yeni bir çatışma yaşanmaması için köye sevk edilen jandarma ekipleri köyün girişi ve köyde geniş güvenlik önlemi alırken Düziçi Devlet Hastanesi çevresinde de güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam