Karda mahsur kalan 2 kişi için seferberlik!

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde kar nedeniyle köyde mahsur kalan iki kişiye ulaşmak için çalışma başlatıldığı bildirildi.   Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, yörede etkili olan kar yağışı sonucu Umubukü köyü Göz yatağı mevkisinde hayvanl

Karda mahsur kalan 2 kişi için seferberlik!
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde kar nedeniyle köyde mahsur kalan iki kişiye ulaşmak için çalışma başlatıldığı bildirildi.
 
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, yörede etkili olan kar yağışı sonucu Umubukü köyü Göz yatağı mevkisinde hayvanlarının yanında mahsur kalan Bayram Kütük ve Talip Kütük'e ulaşmak için çalışma başlatıldığını söyledi.
 
Kendilerinden haber alınamaması sonucu yakınları tarafından yardım istendiğini belirten Kırhasanoğlu, bu  vatandaşlara ulaşılabilmesi için İl Özel İdaresine ait iş makinesiyle yol açma çalışması başlatıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam