Karayoluna tuzaklanan bomba imha edildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Boyunlu Grup Köy yoluna tuzaklanan bomba, olay yerine giden jandarma ekipleri tarafından fark edilerek, uzaktan kumanda ile patlatılarak imha edildi.Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Baraj inşaatına giden

Karayoluna tuzaklanan bomba imha edildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Boyunlu Grup Köy yoluna tuzaklanan bomba, olay yerine giden jandarma ekipleri tarafından fark edilerek, uzaktan kumanda ile patlatılarak imha edildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Baraj inşaatına giden Boyunlu Grup Karayolu üzerindeki bir menfeze patlayıcı konulduğu yönünde ihbar yapıldı.

İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, karayoluna trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanı ekiplerde tahrip gücü yüksek olduğu belirtilen patlayıcıyı olay yerinde uzaktan kumanda ile infilak ettirerek, imha etti. Patlamada oluşan çukur daha sonra jandarma ekipleri tarafından kapatıldı. Silvan Barajı'na malzeme taşıyan TIR ve kamyonların da geçiş güzergahı olan karayolunda jandarma ekipleri sıkı güvenlik önlemleri aldı. karayolundan geçen araçlara ekiplerin eşlik ettiği görüldü. Jandarma, tuzaklanan bomba ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam