Karakılınçlı’da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı Mahallesinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için çalışma başlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı Ma

Karakılınçlı’da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı Mahallesinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için çalışma başlattı.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı Mahallesinde yaşanan içme suyu sorununa çözüm bulmak amacıyla çalışma başlattı. MASKİ ekipleri mahallenin yetersiz kalan içme suyunu, vatandaşların ihtiyacını karşılayacak hale getirebilmek için terfi hattı ve depo yenileme çalışmalarına başladı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, "Karakılınçlı Mahallemizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için terfi hattı ve biriktirme deposunun yenileme çalışmalarına başladık. Çalışmanın tamamlanmasının ardından Küçükbelen su kaynağından Karakılınçlı Mahallemize destek sağlanacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirerek, vatandaşlarımızı yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuşturacağız" diye konuştu.

Karakılınçlı’da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Karakılınçlı’da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Karakılınçlı’da İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam