Karakaya barajı bir can aldı!

 MALATYA'da 4 gündür kayıp olan 42 yaşındaki Mustafa Akar'ın elbiseleri Karakaya Baraj gölü kenarında bulununca, dalgıçlar uzun süre suda ceset aradı. Pazar günü Akçadağ ilçesindeki evinden pikniğe gidiyorum diyerek ayrılan ve bir daha kendisinden haber a

Karakaya barajı bir can aldı!
 MALATYA'da 4 gündür kayıp olan 42 yaşındaki Mustafa Akar'ın elbiseleri Karakaya Baraj gölü kenarında bulununca, dalgıçlar uzun süre suda ceset aradı.
 
Pazar günü Akçadağ ilçesindeki evinden pikniğe gidiyorum diyerek ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Mustafa Akar’a ait elbiseler ve cep telefonu Battalgazi İlçesinde Karakaya Baraj gölü kenarında bulundu. Bölgede balık tutan vatandaşlar tarafından elbiselerin bulunmasıyla durum jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler bulunan 3 cep telefonu ile elbiselerin kayıp olarak aranan Mustafa Akar’a ait olduğunu tespit etti.
 
Akar'ın baraja girdiği ihtimalini değerlendiren jandarma, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü su altı arama kurtarma ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen dalgıçlar, Akar'ın girmiş olabileceği alanları tarayarak uzun süre suda ceset aradı. İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, kayıp olarak aranan Mustafa Akar'ın en son Pazartesi günü Darende ilçesinde görüldüğünü belirterek, elbiselerin baraj kenarında bulunması nedeniyle, intihar etmiş ya da boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine dalgıçların suda aramalar yaptığını söyledi. Yapılan aramalara rağmen Akar'a ait bir ize rastlamadıklarını ifade eden Acar, “Şahsın yüzde yüz boğulduğunu bilemediğimiz için ve daha öncede 2 kere aynı şekilde bu davranışları sergilediği için tam emin olamadık” dedi. 
 
Jandarma ekipleri, kayıp kişinin ailesine de ulaşarak ifadelerini aldı. Pazar gününden itibaren kayıp olan Mustafa Akar’ın çevresine borcu olduğu öğrenildi. Akar'ın aranmasına devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler