Karadenizli ünlü iş adamı vefat etti

Koç Grubu'nda en üst düzey profesyonel yöneticilikten emekli olan ve daha sonra kendi şirketini kuran işadamı Uğur Ekşioğlu tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.Uğur Ekşioğlu, 1936 yılında Ordu'nun Mesudiye ilçesinde doğdu. 38 yıl boyunca K

Karadenizli ünlü iş adamı vefat etti

Koç Grubu'nda en üst düzey profesyonel yöneticilikten emekli olan ve daha sonra kendi şirketini kuran işadamı Uğur Ekşioğlu tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Uğur Ekşioğlu, 1936 yılında Ordu'nun Mesudiye ilçesinde doğdu. 38 yıl boyunca Koç Grubu'nda çalışan Ekşioğlu, 1996 yılında Koç Holding İcra Komitesi Başkan Vekili olarak gruptaki görevinden emekli oldu. Emekli olduktan sonra Timaş, İstinye Gayrimenkul ve Hamle Gayrimenkul şirketlerini kurdu. Ekşioğlu Beşiktaş Kulübü'nde Asbaşkanlık görevinde de bulunmuştu.

1015981_f7a0b5482942847dd4d1f1d8da1a55d9.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam