Karadeniz'de yağışlı hava uyarısı!

Karadeniz Bölgesi'nin bu hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, sahil kesimlerinde 29 ila 30 derece, iç kesimlerinde ise

Karadeniz'de yağışlı hava uyarısı!

Karadeniz Bölgesi'nin bu hafta sonundan itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, sahil kesimlerinde 29 ila 30 derece, iç kesimlerinde ise 33-36 derece arasında seyreden günün en yüksek sıcaklıklarının, 23 Ağustos Pazar gününden başlayarak sahil kesimlerde 24 ila 27 derece civarına, iç kesimlerinde ise 20-25 dereceye kadar düşmesinin beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, yağışlı sistemin hafta sonundan 27 Ağustos Perşembe gününe kadar aralıklarla bölgeyi etkileyeceği, hafta başında özellikle sahil kesiminde, lokal alanlarda yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak olmasının beklendiği ifade edildi.

Önümüzdeki günlerde görülmesi beklenen yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle tedbirli olunması uyarısında bulunulan açıklamada, meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam