Karadeniz'de sağanak yağış uyarısı

 Yağışlar, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarl

Karadeniz'de sağanak yağış uyarısı

 

Yağışlar, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
 
İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artması beklenen hava sıcaklığında diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olarak esecek.
 
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
 
İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (20)
 
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (22)
 
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (25)
 
ADANA: Az bulutlu ve açık. (24)
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (26)
 
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (15)
 
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (9)
 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (21)
 
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
 
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, batısının öğle saatlerinde çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
EGE: Az bulutlu ve açık olacak.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
İÇ Anadolu: Az bulutlu ve açık.
 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.
 
DOĞU Anadolu: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, Kars çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak.
 
GÜNEYDOĞU Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam