Karadeniz'de korkutan sarsıntı!

 Karadeniz'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Kandilli, merkez üssü Karadeniz açıkları olan depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremle ilgili NTV'ye konuşan İTÜ Öğretim Üye

Karadeniz'de korkutan sarsıntı!

 

Karadeniz'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.
 
Kandilli, merkez üssü Karadeniz açıkları olan depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Deprem İstanbul'da da hissedildi.
 
Depremle ilgili NTV'ye konuşan İTÜ Öğretim Üyesi Okan Tüysüz, "Karadeniz'in içinde deprem olması sürpriz. Burada bilinen bir fay yok. Zeminde meydana gelen bir oturma hadisesi olabilir. Bu bölgede çok sayıda sismik çalışma var. Burada deniz altına yönelik gözlem var. Burası bizim için de sürpriz bir nokta. Burada uzun süreli bir deprem etkinliği olacağını, daha büyük bir deprem olacağını düşünmüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam