Karadeniz'de hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre Rize, Artvin ve Ardahan ile öğle saatlerinde Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminle

Karadeniz'de hava nasıl olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre Rize, Artvin ve Ardahan ile öğle saatlerinde Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
 
Ankara: Az bulutlu ve açık, kuzeybatı ilçeleri parçalı bulutlu 34
 
İstanbul: Az bulutlu ve açık 31
 
İzmir: Az bulutlu ve açık 35
 
Adana: Az bulutlu 32
 
Antalya: Az bulutlu ve açık 29
 
Samsun: Az bulutlu 28
 
Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 27
 
Erzurum: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde yer yer parçalı bulutlu 31
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam