Karadeniz Offroad yarışlarının 4.sü yapıldı

 Pınarbaşı ilçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan Horma Düzü mevkiinde düzenlenen yarışa Sinop, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Karabük gibi illerden gelen offroad kulübü yarışmacıları katıldı. KARDOFF ve Pınarbaşı Belediyesi işbirliği ile gerçekleşt

Karadeniz Offroad yarışlarının 4.sü yapıldı
 
Pınarbaşı ilçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan Horma Düzü mevkiinde düzenlenen yarışa Sinop, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Karabük gibi illerden gelen offroad kulübü yarışmacıları katıldı. KARDOFF ve Pınarbaşı Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen yarışmayı, Kaymakam Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Emniyet Müdürü Sait Şahin ve sporseverler izledi.
 
Karabük Offroad Kulübü Başkanı Ahmet Demir, yarışların çok heyecanlı geçtiğini ifade ederek, "Yarış üç ayaktan oluşuyordu. 3-6-9 turda etaplar tamamlandı. Pınarbaşı'nda insanların yoğun yağmura rağmen yoğun ilgisi bizi çok memnun etti. Etapta görevliyiz hepimiz çok ıslandık, bütün görevliler, bütün yarışmacılar çok ıslandık. Tüm izleyiciler de ıslanmasına rağmen sayın kaymakam bey, belediye başkanımız hepsi buruda yarışı sonuna kadar izlediler. Bu davranış, yönetimi ve KARDOFF yönetimini oldukça mutlu etti. Çünkü yarışa ilgi çok oldukça bizler de daha güzel projeler yapmayı hedefliyoruz. Etaplar yarışmacılar tarafından çok beğenildi, ilgi odağı oldu. Bu bölgede daha büyük Türkiye Şampiyonası yarış isteği var. Yerel yönetime, esnaf arkadaşlara ve vatandaşlara yarışmamıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Yarış sonrasında düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Helvacı ve Belediye Başkanı Yılmaz tarafından verildi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, tüm yarışmacıları tebrik ederek katılımları için teşekkür etti.
 
Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 5. Ayak yarışlarının Sinop'ta yapılacağı bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam