Karadeniz fıkrasını aratmayan olay

Adapazarı kent merkezinde bir kamyonetin, hiçbir önlem almadan kasasına yüklediği iki kamyoneti taşıdığını görenler, "Bu kadarına da pes" demekten kendilerini alamadı.Adapazarı Donatım mevkisinde sürücüsünün adı öğrenilemeyen 54 ZD 852 plakalı kamyonet, k

Karadeniz fıkrasını aratmayan olay

Adapazarı kent merkezinde bir kamyonetin, hiçbir önlem almadan kasasına yüklediği iki kamyoneti taşıdığını görenler, "Bu kadarına da pes" demekten kendilerini alamadı.

Adapazarı Donatım mevkisinde sürücüsünün adı öğrenilemeyen 54 ZD 852 plakalı kamyonet, kasasına iki kamyoneti üst üste koyarak trafiğe çıktı. Hiçbir önlem almadan şehir içerisinde uzun süre ilerleyen kamyonet, başka bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu ile fotoğrafları çekildikten sonra trafik ekiplerine haber verildi.

Trafik ekipleri sürücüsüne ceza kestikleri kamyoneti, önlem alarak gideceği Dörtyol Sanayi'ye kadar kontrollü olarak götürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler