Kar yağarsa yer ayırın geliriz (!)

Türkiye’nin kayak merkezleri de ‘yağmayan kar’ nedeniyle sıkıntıda. Ocak ayı için tatil satın alanlar kar yağışının başlayacağı söylenen 20 Ocak’tan sonraya rezervasyonlarını kaydırırken, Uludağ ve Kartalkaya gibi kayak merkezlerindeki tesisler ayakta dur

Kar yağarsa yer ayırın geliriz (!)

Türkiye’nin kayak merkezleri de ‘yağmayan kar’ nedeniyle sıkıntıda. Ocak ayı için tatil satın alanlar kar yağışının başlayacağı söylenen 20 Ocak’tan sonraya rezervasyonlarını kaydırırken, Uludağ ve Kartalkaya gibi kayak merkezlerindeki tesisler ayakta durabilmek için indirimli fiyatla toplantı gruplarına kapılarını açtı.

Bazı oteller de yüksek enerji maliyetleri nedeniyle çalışanlarını bir süreliğine ücretsiz izne göndermeye başladı. Edinilen bilgilere göre işçilerini 15-20 günlük ücretsiz izne çıkaran oteller, “Sömestrde kar yağarsa gelip işe başlarsınız” ifadesini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler