KAR-DER'den Ankara yayla şenliği

Kısa adı KAR-DER olan Karadeniz Dernekleri geleneksel yayla şenliklerinin 15’ncisini yapıyor.23-24 haziran tarihlerinde Karapürçek meşeli dağ mesire alanında yapılacak olan KAR-DER  15.yayla şenliklerine tüm Ankaralılar davetli olup, şenlikler için Gençli

KAR-DER'den Ankara yayla şenliği

Kısa adı KAR-DER olan Karadeniz Dernekleri geleneksel yayla şenliklerinin 15’ncisini yapıyor.

23-24 haziran tarihlerinde Karapürçek meşeli dağ mesire alanında yapılacak olan KAR-DER  15.yayla şenliklerine tüm Ankaralılar davetli olup, şenlikler için Gençlik parkı Atatürk Spor Salonu önünden saat 10:30 dan itibaren her yarım saatte bir otobüs seferleri konuldu.

Karadeniz’e ait bir çok yöresel etkinliklerin yer aldığı şenlikler boyunca ücretsiz halk konserleri de verilecek olup, yayla şenliklerinde ödüllü tahta araba yarışmaları, yaylaya çıkma törenleri gibi unutulmaya yüz tutmuş bir çok aktivitede gerçekleştirilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam