Kapkaçın böylesi görülmedi!

 Adana'da, bir kadının boynundaki zinciri zorla alıp kaçarken kadını sürükleyip yaralanmasına neden olan kişi ile beraberindeki 3 şahıs polis tarafından 5 dakikada yakalandı. Kemal Y. (20), kiraladıkları otomobille Yeşiloba Mahallesi'ne geldi. Arkadaşları

Kapkaçın böylesi görülmedi!

 

Adana'da, bir kadının boynundaki zinciri zorla alıp kaçarken kadını sürükleyip yaralanmasına neden olan kişi ile beraberindeki 3 şahıs polis tarafından 5 dakikada yakalandı. 

Kemal Y. (20), kiraladıkları otomobille Yeşiloba Mahallesi'ne geldi. Arkadaşları M.Ö.(17), Mehmet G. (34) ve kardeşi Halil G.(26) otomobilde beklerken, Kemal Y. araçtan inerek ATM'ye gelmekte olan ve yanında çocuk bulunan Şevval Yılmaz'ı (25) beklemeye başladı. Kemal Y, önünden geçen kadının arkasından yaklaşıp boynundaki 2 bin TL değerindeki altın zinciri almak istedi. 

Bu arada kadın yere düşerek elleri ve dizi yaralandı. 

Kemal Y, zorla zinciri alarak kendisini bekleyen otomobile binip kaçmak istedi. Bu arada, kadının bağırması üzerine istirahatlı bir polis memuru kaçan kişinin bindiği aracı görerek plakasını polise bildirdi. Polis ekipleri harekete geçerek otomobili aramaya başladı. Şahısların kaçış güzergahına pusu atan polisler şahısları Kıyıboyu Caddesi'nde gördü. Polisi gören şahıslar otomobilden inerek yaya kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamaca sonrası şahıslar yakalandı. Zanlılar Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube

Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne getirildi. Müşteki Yılmaz da emniyete getirilerek zincirini çalan şahsı teşhis etti. Zanlılar bugün "yağma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. 

Bu arada şahıslardan 17 yaşındaki M.Ö.'nün hırsızlıktan 30'dan fazla kaydı bulunduğu, diğer şahısların yağma, hırsızlık ve kapkaçtan kaydı olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam