Kapana sıkışarak feci şekilde öldü!

ELAZIĞ'da, Hayvan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan özel bir firmaya ait et kesim kombinasında çalışan 37 yaşındaki Cengiz Çelik, et kesimi için kullanılan bölümde sıkışarak can verdi.   Elazığ'da, özel bir firmaya ait et kesim kombinasında işçi olarak

Kapana sıkışarak feci şekilde öldü!
ELAZIĞ'da, Hayvan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan özel bir firmaya ait et kesim kombinasında çalışan 37 yaşındaki Cengiz Çelik, et kesimi için kullanılan bölümde sıkışarak can verdi.
 
Elazığ'da, özel bir firmaya ait et kesim kombinasında işçi olarak çalışan Cengiz Çelik, dün akşam saatlerinde mesai bittikten sonra kesimhaneden çıkarken hayvanları kesmek için kullanıldığı belirtilen kapanı indirmek için düğmeye bastığı sırada sıkışarak, hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde mesaiye gelen arkadaşları, Cengiz Çelik'in cesediyle karşılaştı.
 
Polisin olay yeri incelemesinin ardından Çelik'in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler