Kanalizasyon cinayeti aydınlatıldı

Gaziantep'te 6 yıl önce Hasan Ç.'yi, darp edip öldürdüğü ve daha sonra cesedi çuvala koyarak bir kanalizasyona attığı iddia edilen, aralarında birlikte aşk yaşadığı kadınında bulunduğu 6 şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  Edinilen bilgi

Kanalizasyon cinayeti aydınlatıldı

Gaziantep'te 6 yıl önce Hasan Ç.'yi, darp edip öldürdüğü ve daha sonra cesedi çuvala koyarak bir kanalizasyona attığı iddia edilen, aralarında birlikte aşk yaşadığı kadınında bulunduğu 6 şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

 
Edinilen bilgiye göre, Kahvelipınar Mahallesi'nde 14 Nisan 2006'da tıkanan kanalizasyonunu açmaya çalışan belediye görevlileri, çuval içinde bir ceset buldu. Yapılan inceleme sonucu cesedin İslahiye İlçesi'nde çiftçi Hasan Ç.'ye, ait olduğu belirlendi. Yapılan otopsisinde Hasan Ç.'nin, göğüs kafesinde kırıklar olduğunu belirlendi.
 
Sürdürülen soruşturmada bugüne kadar kesin bir bulguya ulaşılamadı. Kısa süre önce yapılan bir ihbar üzerine tekrar harekete geçen polis, öldürülen Hasan Ç.'nin, cesedinin
bulunduğu mahallede oturan 41 yaşındaki M. T. ile zaman zaman birlikte yaşadığını belirledi.
 
Soruşturmayı çok yönlü sürdüren ve şüphelileri teknik takibe alan polis, cinayetin M.T.'nin kızı M.T. ile birlikte yaşayan 29 yaşındaki S.Ö. ve arkadaşları 46 yaşındaki H.Y., 32 yaşındaki H.İ., 40 yaşındaki H.H.D. ve gasp suçundan cezaevinde bulunun 25 yaşındaki Ş.K. tarafından işlendiği yolunda bulgulara ulaştı.
,
Gözaltına alınan şüpheliler, S.Ö.'nün kız arkadaşının annesi M.T.'nin, H.Ç. ile ilişkisini öğrendiğini bunun üzerine maktulü eve çağırıp dövdükleri, göğsüne tekmeyle vurulması sonucu ölmesi üzerine kaçtıklarını, daha sonra cesedi çuvala koyup kanalizasyona attıklarını itiraf ettikleri bildirildi. Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar daha sonra adli mercilere sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam