Kanal Beach'te tehlikeli oyun

 ANTALYA'da 41 dereceye yükselen hava sıcaklığı, kentin kenar mahallelerinde bunalan gençler tehlikeye aldırmadan su kanallarına girerek serinlemeye çalışıyor. Kanal boyunca asılı 'Kanalda yüzmek tehlikeli ve yasaktır' tabelalarını görmezlikten gelen çocu

Kanal Beach'te tehlikeli oyun

 

ANTALYA'da 41 dereceye yükselen hava sıcaklığı, kentin kenar mahallelerinde bunalan gençler tehlikeye aldırmadan su kanallarına girerek serinlemeye çalışıyor.

 

Kanal boyunca asılı 'Kanalda yüzmek tehlikeli ve yasaktır' tabelalarını görmezlikten gelen çocuklar, derinliği 2 metre, genişliği ise 5 metreyi bulan su kanallarında yüzüyor. Kimisi evinden getirdiği şampuan ve sabunlarla ilk önce bedenini köpürtüyor, sonra buz gibi suya atlıyor. Akıntıya meydan okuyan çocuklar, tehlikeden habersiz eğlenmeye çalışıyor. Evleri uzak olduğu için denize gidemediklerini, bu nedenle kanalda yüzdüklerini söyleyen çocuklar, "Hava çok sıcak. Evde bunalıyoruz. Öğle saatlerinde burada toplanıp kanalda eğleniyoruz" dedi. Serinledikleri bölgeye de 'Kanal Beach' adını veren çocuklar, "Burası bizim plajımız. Konyaaltı sahilinde her plajın bir adı var. Biz de kendi plajımıza 'kanal beach' adını verdik" dedi.

 

Kanal boyu aynı zamanda Baraj Mahallesi olarak bilinen bölgede, sık boğulma vakaları görülüyor. Bu nedenle yetkililer kanalın çeşitli yerlerine uyarı tabelaları asarak, kanala girmenin tehlikeli olduğunu duyurmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler