Kan donduran vahşet baba kız öldü

 Burdur'da silahlı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kestel köyünden Bucak ilçesine giden Şükrü Uysal'ın (53) kullandığı 15 EU 198 plakalı otomobil, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil tarafından durdur

Kan donduran vahşet baba kız öldü

 

Burdur'da silahlı saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kestel köyünden Bucak ilçesine giden Şükrü Uysal'ın (53) kullandığı 15 EU 198 plakalı otomobil, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil tarafından durduruldu.

Otomobilden inen Şükrü Uysal, eşi Esma Uysal (49) ile kızı Fatmaana Uysal'a, plakası belirlenemeyen otomobildeki kişi ya da kişilerce av tüfeği ile ateş açıldı.

Şükrü Uysal ile kızı Fatmaana Uysal olay yerinde hayatını kaybetti. Esma Uysal, yaralandı.

Otomobilde bulunan Fatmaana Uysal'ın oğlu Abdülkadir Acar'ın (9) haber vermesi üzerine 112 sağlık ekipleri ve Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine geldi. Esma Uysal, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen Şükrü Uysal'ın kızı Nesibe Uysal, ablası Fatmaana Uysal'ın bir yıl önce eşinden boşandığını ve R.A, tarafından da sık sık rahatsız edildiğini ileri sürdü

Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlı veya zanlıların bulunması için çalışma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam