Kan donduran töre cinayeti!

İddiaya göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Tekmeli Köyü Sergen Mezrası'nda yaşayan ve yaklaşık 5 ay önce, 3.5 aylık hamile olduğu fark edilen H. G, şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'ne götürülere

Kan donduran töre cinayeti!

İddiaya göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Tekmeli Köyü Sergen Mezrası'nda yaşayan ve yaklaşık 5 ay önce, 3.5 aylık hamile olduğu fark edilen H. G, şiddet gördüğü ve ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'ne götürülerek koruma altına alındı.

Amcaoğulları H. G ve C. G., temas kurarak olayın tatlıya bağlanacağını ve evine dönmesini istedikleri H. G., kadın sığınma evinden ayrılarak amcaoğulları ile birlikte köye yola çıktı. Bir daha kendisinden haber alınamayan H. G.'nin aile fertleri, kızlarının kayıp olduğunu söyleyerek, jandarmadan yardım istedi. 5 gündür kayıp olan H. G.'nin bulunabilmesi için köyde arama çalışmalarını yürüten jandarma ekipleri töre cinayetinden şüphelenerek, soruşturmayı derinleştirdi. Ekipler, H. G.nin sığınma evinden amcaoğulları tarafından alınarak, köye doğru yola çıktıklarını tespit edildi. H. G. Ve C. G, isimli iki kardeşin suçlarını itiraf etmesi üzerine olayı aydınlatan ekipler, itfaiye ekiplerinin yardımıyla köyün 2 kilometre ilerisindeki yaklaşık 20 metre derinliğindeki kör kuyudan H. G.'nin cansız bedenini çıkardı.

Otopsi yapılmak üzere önce Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan H. G.'nin boğazında vücudunu farklı bölgelerinde şişlikler tespit edilirken, 8 aylık hamile olduğu belirlendi. G.nin cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma tarafından suçunu itiraf eden H. G. Ve C. G, isimli iki kardeş, gözaltına alındı. Kardeşlerin sorgularının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler