Kan donduran kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgiye göre; Eskişehir Ankara karayolu 60’ıncı kilometresinde bir otomobil seyir halindeki TIR’a arkadan çarptı. Çarpma sonucunda TIR’ın altına giren otomobilin ön koltuğunda oturan şoför ile yolcu feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışa

Kan donduran kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgiye göre; Eskişehir Ankara karayolu 60’ıncı kilometresinde bir otomobil seyir halindeki TIR’a arkadan çarptı. Çarpma sonucunda TIR’ın altına giren otomobilin ön koltuğunda oturan şoför ile yolcu feci şekilde hayatını kaybetti.

Otomobilde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybeden iki kişi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Kazada arka koltukta bulunan bir çocuk ise yaralandı. Yaralanan kız çocuğu 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden ve isimleri henüz öğrenilemeyen iki kişinin cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

234bdcb9-6f8e-4829-9522-70c5eb16b6f9.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam