Kan donduran infaz!

Guatemala'nın Rio Bravo bölgesinde, bir motosiklet-taksi şoförünü öldürmekle suçlanan bir kadın köylüler tarafından linç edildi.Genç kadın önce dövüldü. Ardından da canlı canlı ateşe verildi. Feci şekilde hayatını kaybeden kadının kimliği açıklanmadı.Carl

Kan donduran infaz!

Guatemala'nın Rio Bravo bölgesinde, bir motosiklet-taksi şoförünü öldürmekle suçlanan bir kadın köylüler tarafından linç edildi.

Genç kadın önce dövüldü. Ardından da canlı canlı ateşe verildi. Feci şekilde hayatını kaybeden kadının kimliği açıklanmadı.

Carlos Enrique González Noriega (68) isimli şoföre saldıran diğer iki kişinin ise öfkeli kalabalığın elinden kaçmayı başardığı belirtildi.

Yetkililerin suçla mücadelede yetersiz kalmakla ya da yolsuzlukla itham edildiği Guatemala'da; özellikle kırsal bölgelerde halk, işlenen suçlarının cezalarını kendi kesiyor. Suçlanan kişiler ise genellikle linç edilip yakılıyor.

210520151259192982742.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam