Kamyonun altında can verdi!

Mersin'de çöp dökmeye giden 34 yaşındaki bir kadın, sokağa giren çöp arabasının altında kalarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza bu sabah, merkez Toroslar ilçesinde bulunan Mithat Toroğlu Mahallesi 88074 Sokak'ta meydana geldi. 15 günlük evli

Kamyonun altında can verdi!

Mersin'de çöp dökmeye giden 34 yaşındaki bir kadın, sokağa giren çöp arabasının altında kalarak hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre kaza bu sabah, merkez Toroslar ilçesinde bulunan Mithat Toroğlu Mahallesi 88074 Sokak'ta meydana geldi. 15 günlük evli 34 yaşındaki Fatma Budak, çöp atmak için çıktığı evinin önünde C.E.'nin kullandığı 33 AHP 66 plakalı çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

 

Kadının kocası Cumali Budak, kazayı duyup dışarıya çıktığında karşılaştığı manzara karşızında şoka girdi. Büyük üzüntü yaşayan 2 çocuk babası 52 yaşındaki adamı, yakınları teskin etmeye çalıştı. Ambulansta sakinleştirilen Cumali Budak'ın ilk eşi olan Neslihan Budak'ın da yaklaşık 6 ay önce İstanbul'da bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. 15 gün önce evlendiği Fatma Budak'ın da ilk eşiyle aynı kaderi paylaşmış olmasının üzüntüsüyle büyük acı yaşayan Cumali Budak, akrabaları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam