Kamyonet yaralıları ezdi!

Konya-Karaman karayolunda bir otomobil motosiklete çarptı. Otomobilin arkasından gelen kamyonette iki yaralıyı ezdi.Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya-Karaman Karayolu İçeriçumra mahallesinde meydana geldi. 42 AAT 40 plakalı otomobilin sürücüsü Ersen Ç, a

Kamyonet yaralıları ezdi!

Konya-Karaman karayolunda bir otomobil motosiklete çarptı. Otomobilin arkasından gelen kamyonette iki yaralıyı ezdi.

Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya-Karaman Karayolu İçeriçumra mahallesinde meydana geldi. 42 AAT 40 plakalı otomobilin sürücüsü Ersen Ç, aynı yönde seyir halinde olan 17 yaşındaki sürücü Sabri Yidik idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki Sabri Yidik ile sürücünün arkasında oturan Mevlüt Özdemir (13) yola savruldu. Bu sırada aynı yol üzerinde seyir halinde olan ve duramayan bir kamyonet çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaralılara çarparak yoluna devam etti. İhbar üzerine çok sayıda polis, jandarma ekibi ve ambulans kaza yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Sabri Yidik ile Mevlüt Özdemir‘in hayatını kaybettiğini belirledi. İki çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Çumra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, kazaya karışan otomobilin sürücüsü Ersen Ç.’nin ifadesini alırken, kaza yerinde inceleme yaptı. Kazanın ardından yola savrulan iki kişiyi ezerek kaçan ve plakası tespit edilemeyen bal renkli kamyonet hakkında polisler çalışma başlattı. Karayolunda bir süre aksayan trafik daha sonra kontrollü olarak sağlandı.

Öte yandan hayatını kaybeden çocukların yakınları haberi alınca sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler